Goede Wuppies, Slechte Wuppies

Wereldnieuws op vrijdag de veertiende! Niks Israëlische aanvallen op Libanon, tweeduizend verwaarloosde schapen of parkeergarages die instorten. De Wuppies krijgen een eigen tv-serie! Zegt het voort!
Na de voor sommige toch-niet-zo-handige zakenjongens wat té vroegtijdige afgang van Oranje in het WK, moeten de irritante kleurige pluizebollen elders nog even uitgemolken worden.
Dus dan maar een tv-serie. De eerste opnamedag is inmiddels achter de rug. Ik schat in dat één van de hoofdwuppen Karin Bloemen zal zijn. Frans Bauer zal niet ontbreken. Patty Brard als AlcoWup. Bonny St Claire haar tweelingzus. Vanessa met haar Wup G. Walgelijk.

Men zou nog op zoek zijn naar een zender die het wil uitzenden. Lijkt me geen enkel probleem. Zo alles overziende, is er maar één optie. Wup de Mol (zie foto hieronder) blaatte vorig jaar augustus al dat één Talpa niet genoeg zal zijn.

En verdomd: nog maar een paar dagen terug herhaalde hij dat plan. Ik nog denken: daar gaat -ie het nóóit meer over hebben. Maar nee: er zal en moet een Talpa 2 komen. Of Talpa 10+1, of Talpa 11, of Talpa… zie maar! Talpa 1 zendt momenteel tussen 18:00 uur en 01:00 uur (volgens mij zijn dat zeven luttele uurtjes) twee uur homevideo´s per dag uit. Tel er anderhalf uur reclame per avond bij op, en je snapt direct waarom er steeds meer programma´s bij Talpa van de buis gaan. Men heeft er gewoon geen uitzendtijd voor, begrijp je?

Het wachten is op een nieuwe Big Brother: The Wuppie Battle?

Reacties zijn gesloten.