(K)Oud Nieuw(s)

DEN HAAG – Inwoners van een klein gedeelte van Nootdorp zitten nog steeds in de kou. Nadat de storing vrijdagmiddag was verholpen in de Haagse wijk Ypenburg, viel de verwarming in enkele nieuwbouwwoningen in Nootdorp opnieuw uit.

De Haagse wijk Ypenburg was vrijdag tot 14:15 uur verstookt van verwarming en warm water. De oorzaak van de storing is nog niet bekend, maar Eneco vermoedt dat het ging om lucht in de leidingen.

(bron: TV West internetsite)


Ja, ik geef het toe, dit is een oud bericht. Oudejaarsweekend, om precies te zijn. Maar er zijn een paar goede redenen om het bericht alsnog op BlijBlog te plaatsen.

Ten eerste omdat het mijn zus was die mij dit bericht inclusief prachtige taalblunder toestuurde. Ten tweede omdat zij en ik altijd zo ongelooflijk veel lol beleven aan de internetsite en de teletekst van TV West (want daarover hebben we het dus). Wij doen altijd een spelletje: ga naar pagina 101 van teletekst, scroll door de nieuwspagina’s en kijk op welke pagina je een oerstomme of hilarische taalfout tegenkomt. Een aardig gezelschapsspel, vinden wij.

Ze zochten bij TV West maandenlang een eindredacteur voor internet en teletekst. Vinden wij géén overbodige luxe, haha. Ik snap ook heel goed waarom TV West de rampenzender voor de regio Haaglanden is…

Reacties zijn gesloten.